За пациента

Пломби

пломби

Денталният център използва композитния материал на фирма “Ивоклар Вивадент”, Лихтенщайн - Тетрик ЕвоЦерам.

Ивоклар Виавадент са заводи с над 80 годишно производсво в денталния бранш и световен лидер на стоматологични и зъботехнически материали и оборудване.

Тетрик ЕвоЦерам е нано-оптимизиран композит за фронталната и оклузална област.Той е базиран на най-модерни технологии и е светлинно-полимеризиращ рентгено-контрастен нанохибриден композит за директна терапия.Тетрик ЕвоЦерам е резултат на дългогодишен опит и компетентност в областта на композитите от страна на Ивоклар Вивадент , базиран на традицията, клиничния опит и сигурност на продуктите на Ивоклар Вивадент.

Традиционно присъстващите в състава керамични пълнители в комбинация с нанопълнителите осъществяват изключителна износоустойчивост , съчетана с чудесни полируеми качества на материала . Традиционно присъстващите в състава керамични пълнители в комбинация с нанопълнителите осъществяват изключителна износоустойчивост , съчетана с чудесни полируеми качества на материала .

фотополимери

Тетрик ЕвоЦерам със своите 19 дентинови, емайлови и инцизални цвята плюс 4 цвята с различни нюанса на бялото- за избелени зъби, дава възможност за възстановявания с изключителна естетика и здравина.

Запазете час за консултация на телефон +359 898 554368 или като попълнете контактната форма.